Raluka prezinta noua melodie din Proiectul Balkanic – “Ema”

Raluka a lansat “Ema”, ce-a de-a doua melodie din Proiectul Balkanic. Cu un timbru aparte si cu o putere incredibila in voce, artista este considerata ca fiind una dintre cele mai bune voci din industria muzicala autohtona.

Raluka se lauda cu un adevarat palmares de piese in diferite genuri muzicale. O fire puternica si cameleonica, artista nu ezita nici un moment sa accepte noi provocari si sa incerce diferite stiluri muzicale. Raluka a inceput impreuna cu unii dintre cei mai buni instrumentisti de la noi un nou proiect – Proiectul Balkanic. “Ema”, ce-a de-a doua piesa din acest proiect este o melodie veche, din folclorul romanesc, reorchestrata si cantata in maniera proprie de catre artista si trupa sa.

“La acest proiect ne gandim de ceva timp. Am avut norocul de a gasi cei mai buni instrumentisti de la noi deschisi catre aceasta provocare. Pentru ca putem si pentru ca iubim muzica, formam o echipa mare si frumoasa care a reusit sa faca o combinatie intre mai multe stiluri muzicale. Sunt sigura ca piesele vor ajunge la voi si ca va veti distra ascultandu-le, asa cum o facem noi cantandu-le.”, a declarat cantareata.

Raluka s-a facut remarcata inca din adolescenta de cand a urcat pentru prima oara pe scena si a castigat importante premii. Piesele precum “Aroma” , “I like that trompet”, “Ieri erai”, “Dulce Otrava” sau “Dragoste n-am ” sunt nelipsite de pe buzele oamenilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here