David Dobrincu și Ana Maria Mărgean, cover după Calum Scott – “You Are The Reason”

David Dobrincu & Ana Maria Mărgean
David Dobrincu & Ana Maria Mărgean

O nouă surpriză muzicală vine de la doi dintre copii foarte talentați și cunoscuți de la noi. David Dobrincu vine cu o premieră a melodiei “You are the reason (cover by Calum Scott)” pe care o cântă alături de Ana Maria Mărgean, câștigătoarea ediției cu numărul 11 a show-ului “Românii au Talent”.

Cei doi s-au cunoscut la cursurile de modelling acum 5 ani și-i leagă o prietenie deosebită, David și Ana sunt la a 2-a colaborare, vocile lor armonizandu-se bine împreună. Ei au participat împreună și la alte evenimente, de data aceasta videoclipul melodiei a fost filmat la Mamaia, la mare, într-o frumoasă locație și s-au bucurat împreună de ultimele zile frumoase de vacanță.

“O iubesc pe Ana Maria ca pe o soră, ne înțelegem excelent și la filmări a ieșit minunat”, spune puștiul minune.

”Cu David m-am cunoscut când eram foarte mici, să fie 5 ani, cred, la cursurile de modeling. Am devenit prieteni și ne-am intersectat de mai multe ori la diverse evenimente fie pe partea de modeling (concursuri/prezentări de modă) fie pe partea artistică (la ore de canto sau în studio) și deja am avut 2 colaborări muzicale. De data aceasta videoclipul melodiei a fost filmat la mare într-o frumoasă locație și ne-am bucurat împreună de ultimele zile frumoase de vacanță. Sperăm că interpretarea noastră să placă celor ce o vor asculta la fel de mult cum ne-a plăcut și nouă”, spune și Ana Maria Mărgean.

Citeste si despre:

DUMI A Lansat Piesa „5 Dimineața”!
NICO face echipă cu Theo Rose pentru melodia "Ascultă-mă"
2Normal feat. What's UP și Emeric Imre, lansează “Regina”
Luis Gabriel, fascinat de “Dulceața buzelor”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here