Deejay Fly şi Anda Adam au lansat melodia „My way“

Deejay Fly şi Anda Adam lansează împreună single-ul „My way“, o piesă ale cărei versuri trasează harta unei poveşti de dragoste pe ritmuri de dans.  

Deejay Fly - Anda AdamDrumul lui Deejay Fly în muzică a început cu mai mult de 12 ani în urmă, timp în care a reuşit să devină DJ rezident în unele dintre cele mai apreciate cluburi din Bucureşti, dar şi să mixeze în numeroase cluburi din România şi de peste hotare.

O frumoasă coincidenţă, cu care se mândreşte, este faptul că împarte aceeaşi zi de naştere cu idolul său, David Guetta, pe care îl admiră atât ca stil muzical cât şi imagine.

Despre colaborarea cu Anda Adam, Deejay Fly spune că piesa avea o altă formă iniţială, dar Anda i-a părut cea mai potrivită voce care l-ar putea acompania: „I-am arătat piesa, i-a plăcut ideea, apoi a intervenit What’s Up şi a refăcut strofa. Astfel a ieşit ce auzim acum în difuzoare“.

Prezenţa Andei Adam aduce un plus de savoare piesei prin vocea sa capabilă să transmită emoţii puternice. “E o piesă care sunt convinsă că o să rupă cluburile. Are multă energie şi îmi aminteşte de piesa ‘Love On You’ care a cucerit topurile şi cluburile externe”, spune artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here