Albumul „Suicide Squad“, premiat cu Discul de Platină în 2016

Albumul ce conţine piesele din filmul care a făcut senzaţie în această vară, “Suicide Squad”, a atins un nou record de vânzări, şi va fi premiat de către RIAA cu discul de platină pentru vânzări ce depăşesc 1 milion de unităţi!

Suicide SquadSoundtrack-ul a făcut istorie odată lansat, debutând pe prima poziţie în top-ul vânzărilor şi stream-urilor online. “Suicide Squad: The Album” a doborât recorduri însumând peste 32 milioande de stream-uri într-o săptămână, astfel reuşind să fie unicul album de tip soundtrack care va primi discul de Platină în anul 2016.

“Suicide Squad: The Album” s-a dovedit a fi un fenomen global, ocupând prima poziţie în iTunes în peste 77 de ţări. Albumul conţine 14 piese dintre care 10 vin însoţite de videoclipuri ce au adunat peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube.

Cele 10 piese au fost lansate simultan în iTunes Overall Singles Chart, ocupând primele 10 poziţii, iar pe locul 1 s-a plasat “Heathens”, piesa celor de la Twenty One Pilots.

“Heathens” s-a aflat pe prima poziţie în iTunes în peste 61 de ţări, şi este în prezent pentru a zecea săptămână consecutivă în top-ul Billboard “Alternative Songs Chart”. Piesa premiată până acum de două ori cu discul de platină de către RIAA a fost şi pe locul doi în Billboard “Hot 100”, iar în topurile “Rock Digital Songs” şi “Rock Streaming Songs” a ocupat prima poziţie.

Pe lângă primele poziţii în aceste topuri, “Heathens”, s-a transformat într-un hit internaţional cucerind ţări precum Australia, Canada, Marea Britanie, Italia şi Noua Zeelandă, unde a fost certificat pentru platină şi multi-platină. În paralel, videoclipul piesei a adunat peste 400 milioane vizualizări şi a câştigat premiul MTV Video Music Award pentru “Best Rock Video”.

“Sucker For Pain” de la Lil Wayne, Wiz Khalifa şi Imagine Dragons cu Logic şi Ty Dolla $ign (feat X Ambassadors) este un alt exemplu de hit internaţional, după ce a câştigat un disc de Platină şi a debutat pe prima poziţie în Billboard “Rock Digital Songs” şi “Rap Digital Songs”, cu peste 67,000 descărcări în prima săptămână de la lansare. “Sucker For Pain” a cucerit top-uri precum “Hot Rock Songs”, “Hot R&B/Hip-Hop Songs”, “Rythmic Songs” dar şi locul 15 în “Hot 100”. Nr.1 în iTunes în peste 26 de ţări, piesa a reuşit să se impună şi pe scena internaţională. Videoclipul piesei a strâns peste 234 milioane de vizualizări şi 289 milioane de stream-uri în toată lumea.

Skrillex şi Rick Ross au creat o super piesă, “Purple Lamborghini”, al cărei videoclip a stârnit furori. Regizat de Colin Tilley, deţinătorul premiului MTV, clipul a strâns peste 156 milioane de vizualizări, iar single-ul a ajuns în top 10 în “Hot Rap Songs” şi “Hot Dance/ Electronic Songs”. Pe lângă asta în videoclipul piesei şi-a făcut apariţia star-ul din SUICIDE SQUAD, Jared Leto.

Albumul “Suicide Squad” a fost produs de echipa de la Atlantic Records şi Warner Bros.

Filmul “Suicide Squad” a făcut istorie în acest an, după ce în weekendul de după debut a reuşit să facă încasări de peste 745 milioane de dolari, un record în lumea cinematografiei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here