Deepcentral a lansat un lyric video pentru melodia „Dependent“

Doru Todorut şi George Călin ne surprind în această iarnă cu un nou single. După ce au ocupat mai multe săptămâni la rând prima pozittie în Top 10 cu piesa”Gura ta” , în colaborare cu Delia şi după succesul piesei”Unde eşti” , alături de Loredana Groza, băieţii de la Deepcentral revin în atenţia noastră cu o nouă piesă, “Dependent”.

Deepcentral Dependent“Dependent” este o piesă cu un mesaj profund şi o stare ce ne aduce în prim plan sentimente de dragoste şi de regret. Povestea pe care cei de la Deepcentral o prezintă este una pe care fiecare dintre noi a trăit-o la un moment dat. Sound-ul piesei este unul foarte cool şi fresh, aşa cum ne-au obişnuit băieţii de fiecare dată.

“Este o piesă la care ţinem şi în care credem foarte mult. Mai devreme sau mai târziu toţi ne lovim de momentul în care ne simţim dependenţi de cineva. Este o piesă în care amândoi am pus suflet şi ne dorim ca mesajul ei să ajungă la câţi mai mulţi ascultători” , spune George Călin.

“Aşa cum probabil v-aţi dat seama din piesele anterioare, noi combinăm stări diferite din viată şi le transpunem în melodii: energie cu sensibilitate, suferintă cu optimism, dragoste cu indoială, dor cu ură. Acum ne-am oprit la o altă stare: dependenţa. Şi chiar vă invit să reflectaţi la următoarele intrebări: oare dragostea este o dependentă? Dacă da, e bine sau nu? Dacă da, e mai puternică decât alte dependenţe? . Dacă nu, care e graniţa dintre dragoste şi dependenţă fată de o persoană?” , declară Doru Todorut.

Piesa”Dependent” este compusă şi produsă de cei doi artişti, în studioul HitCentral şi este inspirată din propriile trăiri. Fiecare dintre cei doi componenţi ai trupei Deepcentral au contribuit cu idei, sentimente şi experienţe personale pentru a ne putea bucura de această piesă şi pentru ca mesajul ei sensibil să ajungă în inimile tuturor.

“Dincolo de latura profundă a piesei, ne bucurăm imens de lansarea ei. Aşteptăm de ceva vreme momentul cel mai potrivit şi sunt convins că vă veţi regăsi în această stare a piesei, atât de puternică şi de aparte. Abia aştept reacţia voastră. Enjoy!”, spune Doru.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here