Deepside Deejays a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Maya“

Deepside Deejays se reinventează şi lansează „Maya“, primul single al proiectului format acum din Silviu Păduraru şi Nadir Tamuz.

Cu un sound fresh şi un beat alert, piesa produsă în studiourile Metropolitan Records redă povestea celui care iubeşte fără a fi iubit. Muzica este compusă de Silviu Păduraru, fondatorul proiectului Deepside Deejays, iar versurile sunt scrise de Theea Miculescu şi Alexandra Tirtirau.

Videoclipul piesei este atipic, deoarece a fost filmat doar la apus, timp de cinci zile. Regizorul Dan Petcan a ţinut ca filmările să se desfăşoare în aceeaşi perioadă a zilei în mai multe oraşe din ţară.

„Am lucrat cu plăcere alături de prietenul nostru Dan Petcan şi i-am acceptat nebunia de a filma tot videoclipul doar la apus. Aşa că am vânat, efectiv, apusul de la Braşov, Bucureşti, Tulcea, Tuzla şi golful de yachturi de lângă Mangalia. A fost o experienţă unică şi filmarea videoclipului a durat cinci zile. Ne-a plăcut asta şi sperăm ca povestea de dragoste din videoclip dintre Nadir şi Maya(Anastasia) să se vadă foarte frumos“, a spus Silviu Păduraru.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.