EXCLUSIV Ava: „Mi-ar plăcea să colaborez cu Mark Stam“

Sala Palatului va găzdui, peste o săptămână, concertul caritabil „Stars4Dreams“, care susține cauza copiilor cu boli incurabile, îngrijiți de Fundația Copii în Dificultate, şi în cadrul căruia vor cânta artişti precum Inna, Irina Rimes şi Nicoleta Nucă.

Alături de numele amintite mai sus, pe scenă va mai urca şi Ava, artistă cunoscută datorită unor colaborări cu artişti precum Smiley, Damian Drăghici, Sişu şi Puya. În prezent, Ava se pregăteşte şi de lansarea primului ei album, astfel că ne-a oferit un interviu în cadrul căruia ne-a vorbit despre cariera ei.

TrăieşteMuzica.Ro: De unde şi de când ai pasiunea pentru muzică?

AVA: Este nativ, este un simţ cu care m-am născut şi foarte mult mi-a deschis apetitul pentru cântat mama mea, deoarece asculta foarte multă muzică atunci când eu eram mică, şi fredona prin casă. De la câţiva anişori am această pasiune pentru muzică. De la 3 ani, de când am început să cânt „Un elefant se legăna“.

La ce vârstă ai cântat prima dată pe o scenă?

Se întâmpla la vârsta de 9 ani, la Zilele Oraşului Urziceni.Ţin minte şi data: a fost pe 21 mai.

Care este piesa ta preferată din adolescenţă?

Uf, grea întrebare, pentru că am mai multe. Dar una dintre ele este „Je t’aime“, piesa cântată de Lara Fabian.

Când ai lansat primul tău single şi cum se numeşte?

Pe 4 iulie 2018, „Fluturi în stomac“.

Cu ce artist te-ai înţeles cel mai bine din punct de vedere muzical?

Este destul de greu să-ţi spun că m-am înţeles bine cu un singur artist din punct de vedere muzical, deoarece am avut întâmplarea fericită de a colabora cu mai mulţi artişti de la noi, artişti pe care îi admir încă din copilărie, cum ar fi: Smiley, Andra, Damian Drăghici, Puya, Sişu, Tudor Chirilă. De la fiecare am învăţat câte ceva.

Cu cine ai vrea să colaborezi şi nu ai făcut-o deja?

Cu Mark Stam.

De când ai propria şcoală de canto?

De aproximativ 18 luni. Şcoala este coordonată de soprana Florenţa Marinescu şi vreau să-i mulţumesc pe această cale.Vă aşteptăm cu drag la Music City.

Spune-ne mai multe despre evenimentul de la Sala Palatului.

Pe 16 aprilie o să am plăcerea de a cânta două piese care vor fi şi pe primul meu album. O să cânt pentru copilaşii superbi de la Fundaţia CID. Ce pot să spun este că am o bucurie imensă să cânt aceste piese şi să fac asta pentru suflete minunate. Vă invit alături de noi, ca să vedeţi despre ce este vorba.

Ştim că pregăteşti lansare primului tău album. Când va avea loc?

Încă nu am stabilit data lansării albumului, dar va fi în vară. Îmi doresc să fie outdoor sau pe un rooftop.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here