Carla’s Dreams a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Itsova“

Carla’s Dreams lansează piesa „Itsova“, un nou episod din „Nocturn“, o serie începută în urmă cu câteva luni.

Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams și produsă de Costin Bodea, iar videoclipul filmat și regizat de echipa BRFilms (Roman Burlaca și George Secrieru), cei care semnează toate videoclipurile artiștilor.

„Încă un episod din noaptea noastră! Încă un pas spre final! Finalul? 18 mai RomExpo! Dar până atunci… ITSOVA! V-am cuprins!“, au spus cei de la Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams se pregătește de primul mare concert de anvergură care va avea loc pe 18 mai la Romexpo. Cel mai recent invitat special care se alătură acestui eveniment este Antonia care a colaborat cu Carla’s Dreams pentru piesa “Sună-mă” și va urca pe scena de la Romexpo pentru un super moment.

În cadrul show-ului “Nocturn”, un alt invitat este Mark Stam, artist, dansator, coregraf și compozitor din Republica Moldova care s-a făcut deja remarcat pe piața muzicală din România prin piesele “Doar noi” în colaborare cu Alina Eremia, superhit-ul “Vina mea” și “Impar”, un single care a fost locul 1 pe TV, locul 2 pe radio și #1 pe Shazam.

Primul invitat al show-ului “Nocturn” este Vanotek, DJ și producător român, cunoscut în Europa de Est, cu show-uri și piese în topurile radio și TV din Rusia, Ucraina, CIS. Cele mai de succes piese ale lui Vanotek “Tell Me Who”, “Back to Me” și “Love is Gone” au atras atenția Ultra Music, renumita casă de discuri din Statele Unite ale Americii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here