Dorian a lansat „Chip cioplit“, un manifest muzical despre partea întunecată a preoţiei româneşti

Dorian a lansat o nouă piesă, „Chip cioplit”, care este un manifest muzical curajos despre partea neagră a lumii preoţeşti din România.

Piesa produsă de HaHaHa Production continuă revoluţia muzical-socială pe care Dorian a pornit-o odată cu lansarea melodiei „La mine în ţară”, în care vorbea şi cânta despre problemele care i-au alungat pe români în toate colţurile lumii.

„Acesta este felul meu de a protesta împotriva problemelor mari din ţara noastră. Aleg să semnalez prin vers şi muzică lucrurile amare din jur, poate cineva are urechi de auzit, ochi de văzut şi obraz cinstit de ţinut sau poate sunt eu idealist şi sper prea mult, dar asta n-o să mă facă să tac. Acesta este doar începutul, am foarte multe de spus”, a spus Dorian.

Cu verb, revoltă, curaj şi metafore puternice, Dorian demască problemele din rândul preoţilor romani. „Chip cioplit, fariseu cu bling-bling, ai minţi de prostit, ai cărţi de ciuntit, ai suflete de ciordit, gându-ţi stă la profit, mâna-ţi stă la ciupit” sunt doar câteva dintre versurile piesei care este departe de a fi o dovadă de necredinţă din partea lui Dorian, ci doar de revoltă pentru o stare de fapt despre care puţini au curajul să vorbească.

„Ruşine celor care murdăresc simbolul, slavă celor care sunt mereu acolo, slavă celor care au mereu putinţă să le arate tuturor că iubirea e credinţă“, a încheiat Dorian, în apărarea credinţei sale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here