Delia a lansat, alături de Kaira, videoclipul melodiei „Pe aripi de vânt“

Dacă mai era nevoie de confirmarea că Delia este o artistă complexă ce abordează orice gen muzical şi stil vestimentar, ea demonstrează încă o dată acest lucru prin piesa şi videoclipul “Pe aripi de vânt”, o colaborare cu Kaira.

Delia - Pe aripi de vant feat Kaira

Videoclipul regizat de echipa Ceva de Vis aduce mai aproape o mică parte din magica şi fascinanta lume a circului, o lume în care comicul şi tragicul se îmbină într-un spectacol absolut.

„’Pe aripi de vânt’ este o melodie care transmite foarte mult, e profundă şi mă regăsesc total în ea. Am primit bucuroasă propunerea casei mele de discuri Cat Music de a înregistra single-ul şi de a colabora cu o artistă tânără şi talentată ca şi Kaira. Videoclipul a ieşit exact cum mi-am imaginat şi cred că reuşeşte să emoţioneze încă din primele secunde“, a spus Delia.

Piesa este compusă de echipa Kazibo Music, Alexandru Pelin şi Ovidiu Baciu (muzică şi versuri) cu o orchestraţie Alex Antonescu şi Johann Elliot.

Delia a lansat în avanpremieră videoclipul “Pe aripi de vânt” în cadrul unui eveniment ce s-a desfăşurat la The Vintage Pub, unde a făcut un show live excepţional ce a recreat atmosfera spectaculoasă din videoclip.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here