Delia a lansat, alături de Uddi, videoclipul melodiei „Ipotecat“

La aproximativ patru luni de zile după ce a lansat melodiile „Doar pentru tine“ și „Anii ce vin“, Delia prezintă o nouă melodie, „Ipotecat“, interpretată alături de Dragoş Udilă (Uddi), fost concurent „X Factor“.

delia uddi videoclip ipotecat

Versurile melodiei au fost scrise de Delia şi de Randi, în timp ce de compiziţia muzicală s-a ocupat doar Randi. „’Ipotecat’ este o piesă pe care abia aşteptam să o lansez. Are un vibe reggae care m-a inspirat mult când am scris la ea şi mă bucur că am colaborat cu un artist tânăr şi talentat ca Uddi“, a spus Delia.

Piesa este însoțită de un videoclip inedit regizat de către echipa CevaDeVis, cei cu care Delia a mai lucrat pentru clipul „U (Fighting with my ghost)“.. Melodia „Ipotecat“ este o coproducție Cat Music și Famous Production și a fost interpretată în premieră în clubul Vintage din Centrul Vechi al Capitalei.

La evenimentul din București au fost prezenți mai mulți apropiați de-ai Deliei și unii prieteni de-ai lui Uddi, printre aceștia numărându-se Randi, Nadir și Mihai Sturzu.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here