Delia a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Fulg“

Dacă zilele acestea s-a aşezat prima zăpadă peste România, iată că Delia se transformă în Alchimista Zăpezii în videoclipul metaforă despre unicul şi complexul “Fulg”.

Delia

Cu mai puţin de trei săptămâni înaintea concertului DWW, care este deja sold out, Delia reuşeşte să surprindă încă o dată prin povestea spusă într-un videoclip artistic şi emoţionant, o poezie vizuală ce va rămâne în memoria publicului, mai ales pentru că este şi primul proiect dedicat iernii lansat de către Delia.

““Fulg” este o poveste de iarnă scrisă în plina… vară! E un cântec de dragoste învăluit în zăpadă. Eu îl văd ca pe un mesager al iubirii. Când ninge, mereu îmi imaginez cum fulgii vin să acopere pământul cu iubire, e o asociere personală. Videoclipul este minunat şi reuşeşte să cuprindă starea piesei cu uşurinţă. E ca un tărâm fermecat în care ia naştere fulgul, totul într-un proces mirific”, a spus Delia.

“Fulg” este o nouă piesă extrasă de pe albumul “Deliria”, lansat în luna aprilie a acestui an, în cadrul show-urilor “Welcome to Deliria”, de la Sala Palatului. Melodia este compusă de către Delia şi orchestrată de Alex Turcu şi Michael Massier-ambii membri în #bandulmirific.

Videoclipul este regizat de către Dimitri Caceaune, David Gal şi Radu Tănase. Look-ul spectaculos al Deliei a fost realizat de către Diana Ionescu (make-up), Ştefan Ungureanu (hairstyle) şi de către Hilke Muslim (styling).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here