Delia Rus a lansat videoclipul melodiei „Tatuaj pe inimă“

Delia Rus este o prezenţă care odată remarcată nu poate fi trecută cu vedere. Tânăra care a atras atenţia industriei odată cu lansarea piesei de debut “Dacă pleci”, ce a reuşit să strângă peste 16 milioane de vizualizări în doar câteva luni, revine cu o nouă declaraţie de iubire.

Delia Rus - Tatuaj pe inima

Noul său single, “Tatuaj pe inimă”, continuă povestea începută de Delia Rus în prima sa piesă şi prezintă artista într-o nouă ipostază. În cel de-al doilea single, tânăra artistă îşi declară sentimentele rămase după o poveste de dragoste eşuată prin versurile piesei produse în spatele uşilor celor de la DeMoga.

„M-am regăsit în această piesă ca orice fată, aşa că m-am bucurat enorm că am putut să îi dau viaţă. Este vorba despre o fată îndrăgostită până peste cap, care nu crede că va putea simţi asta din nou. Din cauza că am doar 20 ani, simt piesă asta ca o trecere de la iubirea adolescentină la o iubire mai matură, o iubire care te vrăjeşte, indiferent de experienţa ta în ale dragostei. Videoclipul poate părea simplu la prima vedere, dar pentru mine cel puţin, reprezintă 5 părţi ale mele, toate îndrăgostite de acelaşi om. Şi ideea de ‘tatuaj pe inima’ mi-a plăcut extrem de mult, chiar am un tatuaj care semnifică ‘lucrurile bune care apar în viaţa ta fără să le cauti’ aşa că piesa asta mi s-a potrivit ca o mănuşă”, a declarat Delia Rus.

Filmările acestui videoclip au fost o probă de rezistenţă şi curaj pentru artistă, aceasta trebuind să stea într-o cadă cu apă rece mai mult de 18 ore. Experienţa filmărilor nu va fi uitată prea uşor de către Delia, dar rezultatul este unul pe măsura aşteptărilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here