VIDEO Filmul „CHIPs: Polițiști de belea“ intră pe 24 martie în cinematografele din România

Dax Shepard și Michael Peña joacă în comedia plină de acțiune „CHIPs: Polițiști de belea”, regizată și scrisă de Shepard şi care va putea fi urmărită în premieră, din 24 martie pe marile ecrane din România.

chips politisti de belea film 2017

Jon Baker (Shepard) și Frank „Ponch” Poncherello (Peña) tocmai s-au alăturat Patrulei de Poliție a Autostrăzilor Californiene (CHP) din Los Angeles, dar din motive foarte diferite. Baker este un fost motociclist profesionist scos din circuit care vrea să-și reclădească viața și căsnicia. Poncherello e un înfumurat agent federal sub acoperire, care investighează un jaf în valoare de milioane de dolari. Partea ciudată la acest jaf este că pare a fi dus la capăt cu ajutorul unor persoane din interior – din interiorul CHP.

Neexperimentatul boboc și îndârjitul profesionist sunt puși în aceeași echipă, dar mai mult se ceartă decât se înțeleg – ceea ce ne arată încă o dată că un parteneriat real nu e așa ușor de pus la punct. Dar în cazul lor, lucrurile ar putea să funcționeze dacă cei doi vor ști să combine abilitatea unică a lui Baker de a conduce motocicleta și experiența din stradă a lui Ponch… asta dacă nu se vor scoate din minți unul pe celălalt.

„CHIPs: Polițiști de belea” îi mai are în distribuție și pe Rosa Salazar, Adam Brody, Kristen Bell și Vincent D’Onofrio.

Pelicula a fost produsă de Andrey Panay, care a produs și „Lovește și fugi”, în regia lui Shepard, și de Ravi Mehta, povestea fiind bazată pe popularul serial de televiziune creat de Rick Rosner. Robert J. Dohrmann, Nate Tuck, Rick Rosner, Michael Peña și Dax Shepard au fost producătorii executivi ai filmului.

Din echipa creativă a filmului au făcut parte Mitchell Amundsen, director de imagine, Maher Ahmad, scenograf, Dan Lebental, editor de imagine, Diane Crooke, designer de costume și Fil Eisler, compozitor.

Warner Bros. Pictures prezintă „CHIPs: Polițiști de belea”, o producție marca Andrew Panay, distribuită de compania de divertisment Warner Bros. Pictures.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here