Alexandra Ușurelu adaugă patru oraşe noi în calendarul turneului „Am să fiu eu casa ta“

Datorită succesului de care s-a bucurat turneul național „Am să fiu eu casa ta”, Alexandra Ușurelu îl prelungește în alte patru orașe, unde va cânta alături de band-ul său extins, atât cântece de pe primul său album, „La capătul lumii”, cât și șase cântece noi de pe viitorul său album, care urmează a fi lansat în toamna acestui an.

Alexandra Usurelu : Am sa fiu eu casa ta

Orașele în care va veni Alexandra în curând sunt:

• Sibiu, pe 23 aprilie, Teatrul Gong
• Piatra-Neamț, pe 25 aprilie, Teatrul Tineretului
• Brașov, pe 26 aprilie, Sala Reduta
• Oradea, pe 27 aprilie, Sala ”Florica Ungur”

Turneul ”Am să fiu eu casa ta” a debutat pe 30 ianuarie cu două concerte simfonice sold-out la Teatrul Naţional din Bucureşti și a continuat apoi la Iaşi, Cluj-Napoca, Târgoviște și Timișoara cu spectacole cu sala plină.

Cu un singur album lansat, Alexandra Ușurelu confirmă constant succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată.

Fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, Alexandra, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă speranță: să câștige aprecierea unui public ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

Albumul său de debut, ”La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

În ceea ce privește muzica sa aparte, Alexandra Ușurelu declară: ”Cântecele au o particularitate, ceea ce cânt este compus ținând cont de personalitatea mea. Nu sunt scrise să sune ”ca cineva” anume. Prin muzică, eu caut mereu să fiu aproape de oameni și de lumea lor interioară. Cred că muzica are puterea de a-ți accesa cele mai adânci sentimente, de a lumina umbre, iar eu asta sper, că ceea ce cânt aprinde în oameni veioze de spart întunericul.”

Biletele pentru concertele din turneul ”Am să fiu eu casa ta” sunt disponibile în rețelele eventim.ro, iabilet.ro și la agențiile de bilete ale sălilor de spectacol.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here