Delia şi Grasu XXL au lansat videoclipul melodiei „Despablito“

Umor cât cuprinde în versuri și imagine, culoare și un pic de spirit latino: așa arată „Despablito”, videoclipul noului single al Deliei, în colaborare cu Grasu XXL.

Ținutele, și mai ales accesoriile Deliei, vin că o completare a personajului interpretat de ea, într-o poveste în care Grasu XXL împărtășește viziunea și ideile artistei: „Mi-a trimis Delia demo-ul piesei, eu eram spre bazinul de înot, am ascultat piesa în masină și mi s-a părut turbo! Cât am înotat eu pe-acolo la mișto, mă tot gândeam cum să „o dau” și când am ajuns la studio „am dat-o” în 10 minute. I-am trimis-o înapoi cu strofă cu tot, iar ea mi-a zis că filmăm sambătă. Era joi. Am filmat luni! Na, ea e Delia și e superbă!”.

Și pentru Delia inspirația a venit tot la piscină: „Întâmplarea face că aveam acest instrumental de câteva luni și nu știu de unde și cum a venit inspirația pentru acest „Despablito”. Dar tot la piscină eram când am scris versurile. Apa are un efect benefic. Ați vrut „Despacito”, luați și „Despablito”!”.

Tanărul inflăcarat care dansează pe mese este nimeni altul decât Vlad Drăgulin, interpretul lui Malone în serialul „Băieti de oraș” și co-prezentator, alături de Mihai Bendeac, în noul sezon al emisiunii „X Factor”, de la Antena 1. Provocarea venită din partea Deliei i-a adus acestuia o premieră, „Despablito” fiind primul videoclip în care joacă. „Spre rușinea mea, am 27 de ani și asta a fost prima mea experientă în ceea ce privește videoclipurile. „Prima dată nu se uită niciodată”- se spune – și mă bucur că s-a întâmplat în aceste condiții. M-am simțit dorit”, spune Vlad, care s-a distrat foarte mult la filmări.

Fanii Deliei vor fi cu sigurantă cuceriți de ideea și de piesă artistei care, incă o dată, creează ceva complet neașteptat. Piesa este compusă de Delia și Grasu XXL, de producție s-a ocupat Alex Cotoi, iar videoclipul este realizat de NGM-Bogdan Păun și Alex Mureșan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here