duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIDenisa Trofin a lansat o nouă melodie, „În urma ta“

Denisa Trofin a lansat o nouă melodie, „În urma ta“

Denisa Trofin revine cu o noua piesă, „În urma ta“, de muzica și versurile căreia s-au ocupat Bogdan Marinescu, Alex Luft și Cristina Dobrescu, iar de producție s-a ocupat Luft Records.

denisa trofin in urma ta

„’În urma ta’ este o piesă de care m-am îndrăgostit din prima! Am căutat și am ascultat multe piese cu atenție, dar când am auzit piesa pentru prima oară, mi-am dat seama că mi se potrivește ca o mănușă. Orchestrația este extraordinară, iar versurile spun exact ceea ce simt eu și ce trăiesc în momentul de față. Este o melodie despre iubire și despre momentul în care închei o relație și realizezi tot ce ai învățat dintr-o poveste de dragoste frumoasă, adolescentină și naivă”, a spus Denisa Trofin.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.