Direcția 5 a lansat, alături de Lidia Buble, videoclipul melodiei „Forever love“

Iubirea nu cunoaște granițe și se manifestă la fel, oriunde în lume. Fie că este vorba de sensibilitatea ce ne cuprinde în orașul iubirii, Paris, sau de pasiunea și efervescența latinilor din Argentina, băieții de la Direcția 5 și Lidia Buble ne duc în jurul lumii în videoclipul “Forever Love”.

directia 5-forever love lidia buble

Videoclipul este regizat de Dan Petcan, iar piesa “Forever Love” este compusă de Marian Ionescu și versurile sunt scrise de Raluca Diana David.

Cum dragostea este mereu la înălțime, artiștii au urcat deasupra Bucureștiului pentru a filma videoclipul piesei, tocmai pentru a sublinia mesajul profund al versurilor, acela că dragostea vine sub cele mai variate forme, în cele mai interesante locuri, de multe ori fără ca noi să observăm, până când într-o zi realizăm că persoana iubită a fost tot timpul alături de noi.

„’Forever Love’ este noul nostru single. Ne-am întâlnit cu Lidia Buble, a fost dragoste la prima vedere, iar Lidia i-a adus energie și multă frumusețe. Am înregistrat acest cântec cu speranța că o să vă placă și ne-a trecut prin cap să-i facem un videoclip”, a spus Marian Ionescu, solistul trupei Directia 5.

Single-ul este extras de pe albumul “Rock’n Roll, Baby”, pe care Direcția 5 îl va lansa pe 31 octombrie la Sala Palatului, unde vor susține un mega-concert, la care invitat special va fi Lidia Buble.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here