Zaz aduce un omagiu capitalei Franţei printr-un nou album, intitulat „Paris“

Artista franceză Zaz va lansa pe 10 noiembrie un album special intitulat “Paris”.

Zaz - ParisMaterialul este un omagiu adus celui mai romantic oraş din lume şi include cântece frumoase şi emblematice despre Paris şi despre spiritul parizian, interpretate în maniera unică a lui Zaz.

Produs de Quincy Jones, albumul reuneşte nume binecunoscute precum Michael Buble, Charles Aznavour, Nikki Yanovsky sau Thomas Dutronc care vor interpreta, alături de Zaz, piese celebre care exprimă frumuseţea Parisului ale unor artişti precum Edith Piaf, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Josephine Baker, Maurice Chevalier, Yves Montand şi mulţi alţii.

Primul extras pe single, “Paris sera toujours Paris” reprezintă legătura unică pe care numai muzica o poate face între oraşul aflat sub ocupaţie în 1939 despre care scria Maurice Chevalier şi oraşul de astăzi cântat de Zaz. Albumul este un creuzet de genuri îmbinate cu creativitate: vom auzi acorduri de swing, elemente specifice muzicii franceze şi tonuri calde de jazz.

Zaz este considerată noua “Edith Piaf” şi este, fără îndoială, una dintre cele mai de succes artiste pe care Franţa le-a oferit în ultimii ani. Discul eponim care a făcut-o celebră s-a vândut în peste 2 milioane de copii, iar single-ul “Je Veux” s-a bucurat de mare succes în nu mai puţin de 54 de ţări.

“Zaz are un farmec aparte, poate cânta orice şi îţi poate trezi emoţii până în adâncul sufletului”, a declarat Charles Aznavour.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here