Directia 5 a lansat un lyric video pentru melodia „Îţi promit“

Direcţia 5 lansează single-ul “Îţi promit”, însoţit de un lyric video emoţionant şi romantic. Muzica este semnată de Marian Ionescu, în timp ce versurile sunt compuse de către Dinu Olarasu.

Directia 5 - Iti promit

“Această piesă reprezintă declaraţia supremă de dragoste dintre două suflete care îşi promit că iubirea lor va dura pentru totdeauna, că vor merge mână în mână pe drumul vieţii şi că timpul nu le va schimba sentimentele. ‘Îţi promit’ este cea de-a două piesă care va fi inclusă, alături de ‘Paradis’, pe următorul nostru album”, declară Marian Ionescu, liderul trupei.

Odată cu lansarea noului single, Direcţia 5 continuă să prezinte publicului balade romantice, cu versuri pe care interpretarea soliştilor le fac memorabile. De altfel, noile piese vor putea fi ascultate pe următorul album intitulat “În culori”, a cărui lansare e programată la sfârşitul anului 2018.

După ce în 2016, Direcţia 5 a sărbătorit 25 de ani de carieră cu albumul “Love, Peace & Harmony”, în noiembrie 2017 trupa lansează albumul “Happy Days”, material discografic pe care putem auzi piesele “Când sunt cu tine”, “Să-i iert păcate”(alături de Adi Sina), “Pulbere de stele”, “Te cunosc de undeva”, “Rogvaiv” şi “Tu m-ai cucerit”. Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri şi Carmin Ionescu, grupul Direcţia 5 s-a înfiinţat în 1991, în Bucureşti. Un an mai târziu, trupa lansează albumul “La vulturul de mare cu peştele în gheare”, apoi urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcţia 5 să fie recunoscută şi apreciată chiar şi peste hotare.

Vocea feminină îi aparţine Alinei Crişan, fosta membră a trupei ASIA, care a început colaborarea cu Direcţia 5 în 2015. De atunci, Alina este o prezenţă constantă la concertele şi evenimentele la care participă trupa.

În cei 27 de ani de activitate, trupa a lansat peste 20 de albume şi zeci de piese, printre care şi colaborări cu nume de referinţă din muzica românească – Lidia Buble, Andreea Bănică, Loredana Groza, Paula Seling.

1 COMENTARIU

  1. Povestea este minunata ,ma declar un indragostit etern . Albumele sunt bune chiar daca acum am vazut cateva pe care nu le-am ascultat in intregime . Un articol frumos despre o formatie care bucura sufletele indragostitilor de toate varstele . Directia 5 remane in inima mea fara varsta . Cu respect .

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here