Speak a lansat melodia „Barman“

De câte ori ai simţit nevoia să îţi deschizi sufletul în faţa unui barman? Speak a simţit-o pe pielea lui şi povesteşte despre momentele grele dintr-o relaţie în care cel mai bine este să mergi mai departe, în cel mai recent single al său, “Barman”. Piesa a fost compusă de artist împreună cu GUZ.

Speak - Barman“Cred că mulţi dintre noi au trecut măcar o dată prin acest moment. E simplu atunci când suferi, să îţi cauţi refugiu în vicii. Ideea piesei ‘Barman’ o am în cap de aproape un an. Sper să vă placă”, povesteşte Speak.

În luna martie a anului trecut, artistul a lansat piesa “Tu erai” alături de GUZ, iar în luna octombrie, alături de Ştefania, “Timpul”, clip care a adunat peste 3.000.000 de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului a mai lansat “Pernele şi patul”, “Ultimul drum”, “Răspunsul”, “Patul e gol”, “Ce ai cerut”, piese ce fac parte din albumul MOZAIC, dar şi “Profund”, “Din întâmplare”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În urmă cu mai puţin de o lună, Speak a lansat “Te fac un dans?”, un featuring cu LLP şi Ştefania, pentru cei care vara aceasta nu au petrecut suficient.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here