luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIDirectia 5 a lansat videoclipul melodiei „Romantic story“

Directia 5 a lansat videoclipul melodiei „Romantic story“

Direcția 5 sărbătorește dragostea cu „Romantic story”, o piesă sensibilă cu un videoclip de poveste. Piesa este compusă de către Marian Ionescu, Adi Sină și Alina Șerban, iar videoclipul este realizat de THN. Noul single poate fi ascultat pe următorul album al trupei, „Muzica, flori și poezie”, alături de piese precum „Paradis”, „Iti promit” și „Amor”.

Directia 5 - Romantic Story

„Ne bucurăm foarte mult că lansăm această piesă în perioada iubirii. ‘Romantic story’ este al patrulea single ce va fi disponibil pe următorul nostru material discografic, ‘Muzică, flori și poezie’, pe care urmează să-l lansăm în martie”, declară Marian Ionescu.

În urmă cu aproape doi ani, trupa a lansat albumul „Happy Days”, material discografic ce conține piese precum „Cand sunt cu tine”, „Sa-i iert pacate”(alături de Adi Sină), „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv” și „Tu m-ai cucerit”. Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul direcția 5 s-a înființat în 1991, în București. Un an mai târziu, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, apoi urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.

În cei 27 de ani de activitate, trupa a lansat peste 20 de albume și zeci de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzică românească – Lidia Buble, Andreea Bănică, Loredana Groza, Paula Seling.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.