Jukebox ș Bella Santiago au lansat videoclipul melodiei „Ma întorc zi de zi“

Jukebox și Bella Santiago au lansat single-ul și videoclipul: “Mă întorc zi de zi”. Produsă în studiourile Famous Production, “Mă întorc zi de zi” este o piesă sensibilă și emoționantă, despre dragostea care se întoarce, zi de zi, la fel de prezentă și puternică, chiar și în momentele de cumpănă.

Ma intorc zi de zi - Jukebox“’Mă întorc zi de zi’ este o poveste tandră de dragoste, atât de tandră încât Valentine’s Day a părut să fie cea mai bună zi pentru lansare. E o poveste pe care mulți dintre noi au trăit-o în relația de cuplu, atunci când unul își pierde ‘busola’ și rătăcește în derivă, iar celălalt îi amintește, cu drag, că lucrurile care vă unesc sunt mai importante decât cele care va despart. ‘Ma întorc zi de zi’ este prima colaborare cu Famous Production, iar clipul a fost regizat de către Pinhole Media, un nume nou pe piață realizatorilor de videoclipuri muzicale, format din profesioniști cu experiență bogată în film și media”, declară Alex Vasilache.

“Melodia este foarte frumoasă și perfectă pentru cei îndrăgostiți, pentru cupluri. Este o poveste de iubire și, în același timp, o lecție-dacă iubești foarte mult o persoană, să îi arăți tot timpul acest lucru, să fii recunoscător și fericit, să o prețuiești când este lângă ține, nu atunci când (poate) o pierzi”, adaugă Bella Santiago.

Videoclipul redă povestea a doi îndrăgostiți, închiși în același univers, în care armonia, dar și regretul din viață celor doi sunt în plan principal.

Jukebox & Bella Santiago cântă împreună de peste 2 ani și au lansat împreună alte 3 single-uri: “Vocea ta”, “Auzi cum bate” și “Sugar gumalaw”.

Cu 20 ani de activitate pe piață muzicală din România, 2000 concerte, 3 albume și multe alte single-uri, Jukebox a lansat în 2018 piesele “Am ce nu am” și “Absenta ta”.

Câștigătoarea X Factor România 2018, Bella Santiago a lansat la începutul acestui an “Army of love”, piesă calificată în finală Selecției Naționale Eurovision 2019 care va avea loc pe 17 februarie la Sală Polivalență.

Pentru anul 2019, Jukebox și Bella Santiago pregătesc noi proiecte muzicale, concerte, piese și videoclipuri, iar pe 8 martie îi puteți vedea Live la concertul “Love the girls” de la Hard Rock Café Bucharest.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here