DJ Sava şi Barbara Isasi au lansat videoclipul melodiei „Nena“

DJ Sava lansează un nou single şi videoclip! De data aceasta, artistul colaborează cu Bárbara Isasi, solista trupei Mandinga, pentru “Nena”, o piesă hot, care te trimite cu gândul direct pe plajă, la soare.

DJ SavaPiesa este compusă de Theea Minculescu, Vlad Lucan, Alex Cotoi, Constantin Sava şi produsă de artist, iar clipul, în regia lui Alex Ceauşu, este filmat în Cancun, pe coasta Golfului Mexic.

“Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu Bárbara şi pot să zic că sunt îndrăgostit de Mexic! “Nena” este o piesă la care am lucrat cu mare drag şi sper să va placă la fel de mult cum îmi place şi mie!”, declară DJ Sava.

“Sunt foarte mândră de acest proiect! A fost o plăcere să lucrez cu DJ Sava şi sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. Mă bucur că “Nena” este în spaniolă, limba mea maternă, şi are un vibe exotic, cu ritmuri flamenco! “Nena” este primul meu videoclip şi este o experienţă pe care nu o voi uita niciodată. Vreau să mulţumesc label-ului Cat Music pentru sprijin şi echipei care a făcut o treabă minunată! Abia aştept să văd reacţia publicului!”, adaugă Bárbara.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here