Jason Derulo şi Roisin Murphy completează line-up-ul impresionant de la „Exit Festival“

EXIT, festivalul sârbesc considerat unul dinte cele mai importante din Europa, aduce în acest an cel mai puternic line-up din istoria sa de 17 ani, cu headlineri precum The Killers, Liam Gallagher, Years & Years, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg și Hardwell, acestora alăturându-se peste o sută de alţi artişti, pe mai mult de 20 de scene la Fortăreaţa Petrovaradin, în perioada 5-9 iulie.

Jason Derulo

EXIT este renumit pentru locaţia sa absolut spectaculoasă şi line-up-ul foarte divers, iar anul acesta programul a devenit şi mai interesant graţie celor doi noi headlineri.

Artist american de super succes, responsabil pentru un şir lung de hit-uri, Jason Derulo va aduce cu şine un party de neuitat pentru sâmbătă seară, pe 8 iulie, pe scena principală. Cu 11 single-uri ce au obţinut discul de platină şi s-au vândut în peste 50 de milioane de exemplare strângând peste trei miliarde de vizualizări şi ascultări pe YouTube, cu un număr de peste 20 de milioane de fani pe social media, Derulo este unul dintre starurile de top ale momentului, la doar 27 de ani! Albumul sau “Tattoos/Talk Dirty” a inclus cinci single-uri de platină, lucru reuşit în ultimii ani doar de artişti precum Beyonce, Drake, Taylor Swift şi Rihanna!

A obţine discul de platină este un lucru binecunoscut şi de diva muzicii secolului 21, Roisin Murphy, aceasta venind să încânte publicul de la EXIT la o zi după Jason Derulo, aducând cu sine cele trei albume lansate în ultimii trei ani! Solista de la Moloko are un număr impresionat de hit-uri în catalog, pe care reuşeşte să le pună în scenă în cel mai spectaculos mod cu putinţă în show-urile sale live care sunt de fiecare dată impecabile.

Ceea ce îl diferenţiază pe Derulo de alte staruri ale momenului este faptul că îşi compune singur piesele, iar la începutul carierei sale a împrumutat din talentul său creativ, compunând pentru alţi artişti precum Puff Daddy sau Lil Wayne. Talentul sau este acompaniat de seriozitate şi multă muncă, fiind recunoscut pentru faptul că atunci când lansează un single nou, acesta este ales din alte câteva pe care le compune în acelaşi timp şi care nu reuşesc să mai intre pe un album; pe scurt, Jason este şi un compozitor foarte prolific. Anul acesta se pregăteşte să lanseze cel de-al cincilea album de studio, iar primul single, alături de Nikki Minaj şi Ty Dolla $ign, a depăşit deja 100 de milioane de vizualizări pe YouTube în doar o lună.

Lista lungă de artişti cu care a colaborat include nume ca Stevie Wonder, Snoop Dogg, Jennifer Lopez, Hardwell, Pitbull, 2 Chainz, Tyga, Timbaland şi mulţi alţii. După ce a ajuns pe prima poziţie a Billboard Hot 100 cu single-ul de debut, în 2009, abilităţile sale vocale, calităţile de dansator şi showman au fost imediat observate de Lady Gaga şi The Black Eyed Peas, aceştia alegându-l să deschidă turneele lor din acel an. Pe lângă talentul extraordinar de cântăreţ şi compozitor, Derulo este şi un dansator excepţional, la fel ca şi idolul său, regele muzicii pop, Michael Jackson!

Roisin MurphyAlături de Moloko, Roisin Murphy este considerată un pion esenţial pe scena muzicală a sfârşitului anilor ’90, lansând hit-uri precum “The Time is Now”, “Sing it Back” şi “Forever More”. În acelaşi timp, Roisin şi-a început cariera solo, iar cele două albume scoase de ea, “Ruby Blue” şi “Overpowered” au ajutat-o să devină un icon al culturii pop moderne. Aşa cum face şi pe scenă, Murphy reuşeşte să se mişte graţios printre diverse stiluri muzicale, corelând foarte bine diversele roluri pe care le îndeplineşte: cântăreaţă, producător, designer, model şi actriţă. Din 2014 până în prezent a lansat trei albume de succes, “Mi Senti”, “Hairless Toys” şi cel curent, “Take Her Up To Monto”! Roisin Murphy deţine o poziţie privilegiată pe scena internaţională, media adesea denumind-o “regina art-pop” sau “un adevărat fashion icon”.

Ofertele de grup pentru fanii EXIT încep pe 5 mai!

Poţi să iei parte la oferta specială pentru fanii EXIT ce îţi permite să achiziţionezi patru abonamente la EXIT, patru bilete de trei zile la Sea Dance sau patru bilete pentru întreaga Aventură EXIT (EXIT Adventure) şi vei primi al cincilea bilet GRATUIT! Ofertele de grup vor fi valabile accesând acest link, de vineri, 5 mai. Detalii despre transport şi cazare pot fi găsite pe pagina agenţiei de turism ce este partener oficial EXIT: ExitTrip OFFICIAL WEBSITE.

Festivalul EXIT va avea loc în perioada 5-9 iulie în Fortăreaţa Petrovaradin din Novi Sad, Serbia. Printre numele confirmate până acum se numără: The Killers, Liam Gallagher, Years&Years, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Solomun b2b Dixon, Hardwell, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Alan Walker, Lost Frequencies, Faithless DJ Set, The Damned, Duke Dumont, Robin Shulz, Foreign Beggars, Hot Since 82, Noisia, Outer Edges, Discharge, Destruction, Arkona, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X şi mulţi alţii. Mai multe nume vor fi anunţate în curând pe scenele unuia dintre cele mai diverse festivaluri din Europa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here