DJ Sava și Olga Verbițchi au lansat videoclipul piesei „Coco Bongo“

DJ Sava, artistul din spatele hiturilor „I loved you“, „Love in Dubai“ și „Bailando“, lansează un nou single cu videoclip: „Coco Bongo“. De data aceasta, producătorul și DJ-ul de succes colaborează cu Olga Verbițchi, câștigătoarea sezonului șase al concursului X Factor.

dj sava olga verbitchi coco bongo

„Cred că lansarea acestei piese reprezintă o nouă etapă, echivalentă cu un vis împlinit în viața mea. Colaborarea cu DJ Sava mi-a adus mai multă experiență, dar mai ales posibilitatea de a cunoaște oameni noi! Iar mai frumos de atât nu poate fi”, a spus Olga Verbițchi.

„«Coco Bongo» este primul single pe care îl lansez anul acesta și sper să vă placă. Este o piesă care te duce cu gândul la zilele de vară și la petrecerile în aer liber din Mexic. Mă bucur că pentru această melodie am colaborat cu Olga Verbitchi, una dintre cele mai bune voci din țară”, a adăugat DJ Sava.

Videoclipul piesei „Coco Bongo“, realizat de Alex Ceaușu, are ingredintele unui clip hot ce ne duce cu gândul la vară: fete sexy, mare, plajă, o poveste de dragoste, toate acestea pe fundalul exotic al orașului Cancun. Muzica este compusă de DJ Sava, Zagga, Cătălin Tamazlicaru și Cristian Tarcea, iar versurile sunt scrise de Zagga.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.