Trupa Thirty Seconds To Mars a lansat melodia „Dangerous night“

În timp ce se pregătesc pentru lansarea mult aşteptată a celui de-al cincilea album de studio, Thirty Seconds To Mars lansează al doilea single extras de pe materialul discografic, “Dangerous Night”. O veste importantă pentru fanii trupei este că 11 martie marchează începutul turneului lor european, în Köln, Germania. În această perioadă trupa va ajunge în 9 ţări, iar turneul se încheie pe 14 aprilie, în Bilbao, Spania.

Thirty Seconds to Mars“Walk On Water”, primul single de succes de pe album a fost 5 săptămâni pe primul loc în Billboard’s Rock Airplay Chart şi 4 săptămâni pe aceeaşi poziţie în topurile radioului Mediabase. Piesa este în prezent în clasamentul Top 40.

Băieţii urmează să lanseze şi videoclipul piesei “Dangerous Night”, care poate fi interpretat ca un trailer al filmului documentar “A Day in the Life of America”. Acesta a fost filmat într-o singură zi, pe 4 iulie 2017, în toate cele 50 de state din America de Nord, plus Washington DC şi Puerto Rico. O iniţiativă curajoasă care însumează 92 de echipe de producţie de film, 10.000 de implicări ale fanilor, ştiri şi conţinut social media. Jared Leto, solistul trupei, este şi regizorul acestui clip care prezintă un portret unic şi istoric al Americii într-o singură zi. Thirty Seconds to Mars încurajează oamenii să continue povestea prin postarea gândurilor şi imaginilor personale prin intermediul reţelelor sociale, însoţite de hashtag-ul #WhatAmericaMeansToMe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here