Doc, Motzu şi Smiley au lansat videoclipul melodiei „Pierdut buletin“

HaHaHa Production, împreună cu Facem Records și Cat Music, lansează un album rap special prin mesajul puternic și autentic: „DOC & Motzu în HD”. „Pierdut buletin” este prima piesa promovată de pe acest album, fiind una foarte reprezentativă ca mesaj.

doc smiley videoclip pierdut buletin

„Cu toții vrem să fim altfel. Vrem să lăsăm o urmă, să nu fim doar ‘o bucată de lut’ dintr-o altă mie de ‘bucăți de lut’. Dar, odată porniți pe acest drum, cred că uităm să fim noi înşine. Despre asta vorbește piesa ‘Pierdut buletin’, o piesă care poate reprezenta un punct de reper în călătoria fiecăruia dintre noi către sine“, a spus Smiley.

Single-ul, lansat de Doc în colaborare Motzu și Smiley, este produs în studiourile HaHaHa Production, muzica fiind compusă de Moztu și Șerban Cazan, iar versurile sunt scrise de Smiley și Doc. Acesta este însoțit de un material video cu o poveste impresionantă, în regia lui Ionuț Trandafir, după un scenariu care poartă semnătura lui Hypno.

„’Pierdut buletin’ vorbește despre căutarea eu-ului înlăuntrul fiecăruia și nu în validările materiale sau sociale. Visul, trezirea, căutarea eu-ului, dragostea, revolta, stilul, imaginația, toate ale mele pe muzica lui Motzu, într-un album crescut peste trei ani, în 18 piese și 64 de minute“, a spus Doc.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here