Filmul „Mission: Impossible – Rogue Nation“, disponibil în format DVD şi Blu Ray

Pelicula „Mission: Impossible – Rogue Nation“, denumită în română „Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă“, regizată de Christopher McQuarrie şi cu Tom Cruise în rol principal, este disponibilă acum şi în format DVD şi Blu Ray.

misiune imposibila rough nation dvd

În film, odată cu dezmembrarea unităţii de elită din care face parte şi rămas fără sprijin oficial, agentul Ethan Hunt (Tom Cruise) şi echipa sa (Jeremy Renner, Simon Pegg, Ving Rhames) se confruntă cu o reţea de agenţi extrem de bine pregătiţi numită Sindicatul.

Aceşti agenţi sunt decişi să creeze o nouă ordine mondială printr-o serie de atacuri teroriste care devin din ce în ce mai agresive.

Pentru a opri această ameninţare globală, Ethan trebuie să-şi unească forţele cu un agent misterios (Rebecca Ferguson), a cărui loialitate stă sub semnul întrebării, pentru a face faţă celei mai imposibile misiuni de până acum.

Filmul „Mission: Impossible – Rogue Nation“, distribuit în România de Odeon Cineplex, este disponibil în magazinele de specialitate în format Blu Ray şi DVD începând cu 3 decembrie 2015.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here