Doddy a lansat, alături de Nicole Cherry, videoclipul melodiei „Rezervat“

După ce anul trecut a cucerit topurile cu melodia „Bine mersi“, interpretată alături de Lora, Doddy lansează acum continuarea piesei, denumită „Rezervat“, de această dată fiind o colaborare cu Nicole Cherry.

Doddy feat. Nicole Cherry - Rezervat

„’Rezervat’ este o piesă care vorbeşte într-un mod amuzant despre suspiciunile nefondate din relaţiile tinerilor îndrăgostiţi. Colaborarea cu Nicole Cherry mi-a confirmat că talentul nu are vârstă. Nicole este cool, charismatică, amuzantă şi cea mai potrivită voce pentru ‘Rezervat’. Uşurinţa cu care abordează liniile muzicale este impresionantă şi este o plăcere să lucrezi cu ea în studio“, a spus Doddy.

Noul single este compus de Doddy şi produs de Mahia Beldo, în studioul Scandalos Music. Videoclipul a fost filmat în cartierul Cosmopolis, fiind regizat de Richard Stan şi Claudiu Stan.

“Sunt foarte încântată de colaborarea cu Doddy. După cum veţi observa în clip, eu joc rolul unui îngeraş, cel care uneşte cuplul ce trece prin momente dificile ale relaţiei. Totul datorită iubirii, pe care le-o transmit, prin lucruri mărunte şi frumoase, cu mesajul ‘Iubirea este cea care uneşte suflete, le păstrează puritatea’. Este primul meu featuring, sper să placă tuturor”, a spus Nicole Cherry.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here