Francesca Lucarelli, inspirată de Madonna

A debutat în industria muzicală cu pseudonimul Selena Gomez de România și s-a bucurat de succes. Primele două single-uri pe care le-a lansat, “Paradise” și “Just Wanna”, au făcut zeci de mii de vizualizări pe internet și au “spart” granițele țării. Francesca Lucarelli i-a cucerit pe greci, ruși și italieni și nu se dezice.

Francesca inspirata de Madonna

Acum o săptămână, artista a lansat o piesă nouă, “Nu Disco”, care a strâns în doar 7 zile de la apariția ei peste 60.000 de vizualizări pe Youtube. Single-ul “Nu Disco” este însoțit de un lyric video în care Francesca apare cu o imagine inspirată din anii ’80-’90, care i s-a potrivit de minune. De vină este, se pare, Madonna!

“Mi-a plăcut mult piesa “Hung Up”, a Madonnei, și atitudinea pe care a abordat-o în videoclipul respectiv. Madonna a fost o inspirație pentru mine și m-am regăsit în stilul vestimentar din acea perioadă. Pentru piesa “Nu Disco” am abordat un stil muzical destul de cunoscut în America, indie music. Este o melodie plină de energie și bună dispoziție, compusă de David Deejay, pentru care am filmat și un lyric video plin de culoare”, a spus Francesca.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here