Doddy a lansat, alături de Shift, videoclipul melodiei „Figură“

Doddy şi-a făcut o obişnuinţă din a lansa în fiecare an, pe 24 iunie, câte o piesă. Dacă în urmă cu doi ani prezenta „Bine mersi“, interpretată alături de Lora, iar anul trecut venea cu „Rezervat“, o colaborare cu Nicole Cherry, acum artistul lansează, alături de Shift, piesa şi videoclipul „Figură“.

Doddy_Shift_Figura

„Cu Shift m-am întâlnit pentru prima dată la un eveniment muzical, ne-am salutat şi am început să vorbim de parcă eram prieteni de-o viaţă. Ce-i drept, noi ne ascultam piesele unul altuia pe internet. Piesa ‘Figură’ e despre cum o anume fată îţi atrage atenţia şi parcă te hipnotizează prin dansul ei. De fapt, vreau ca asta să se întâmple şi în realitate când piesa se va auzi în difuzoare“, a spus Doddy.

Videoclipul este regizat de Richard Stan şi pare o adevărată lecţie de dans, mai ales că, pe lângă cei doi cântăreţi, în clip sunt invitaţi peste 10 coregrafi de la HighClass Dance.

„Piesa asta e un adevărat joc de cuvinte. Ne-am distrat când am scris versurile. E pe filmul nostru, iar cu Doddy lucrez foarte bine în studio, avem aceleaşi idei şi ne completăm perfect atunci când compunem anumite linii melodice“, a încheiat Shift.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here