Dorian a lansat, alături de Alexandra Stan, videoclipul melodiei „Motive“

Dorian, artist ce s-a făcut remarcat cu piesa „Mare albastră“ şi care a colaborat cu Smiley şi cu alţi artişti de la HaHaHa Production, revine în atenţia publicului cu „Motive“, o melodie interpretată alături de Alexandra Stan.

dorian alexandra stan videoclip motivePiesa este produsă de Andrei “RURD” Mihai, iar liniile melodice sunt compuse alături de Elena Moroșanu. Single-ul „Motive“ este compus în studiourile HaHaHa Production și lansat în coproducție cu Global Records.

„Este o piesă puternică, cu mult caracter. Exact ca un montagne russe trece de la sensibilitate la furie, ca într-un final să descrie acceptare. Din start am vrut să fie ceva aparte, așa cum v-am obișnuit și până acum. Vocea Alexandrei s-a potrivit perfect pe refren și a reușit să transmită acea sensibilitate specială de care aveam nevoie”, a spus Dorian.

Mesajul piesei este pus în evidență foarte bine și de videoclipul care poartă semnătura lui Ionuț Trandafir. Dramatismul și sensibilitatea versurilor sunt accentuate de spațiul ales pentru filmări: un peisaj urban, pustiu, văzut în contraste puternice de lumină și întuneric.

“Când am ascultat piesa, mi-a plăcut din prima. A fost, pur și simplu, dragoste la prima vedere. Mi-a plăcut partea pe care mi s-a propus să o cânt și chiar mi-am intrat foarte bine în rol la filmări”, a încheiat Alexandra Stan.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here