Dorian a lansat videoclipul melodiei „Marea albastră“

Dorian a lansat piesa „Mare albastră”, o piesă cu un puternic mesaj personal, în care artistul vorbește despre locul în care s-a născut și a crescut – Constanța – loc care reprezintă pentru el un reper și o influență permanentă.

Dorian„Este o piesă foarte sinceră și personală. Vorbește despre locul unde m-am născut și am crescut, loc care mă influențează profund în tot ceea ce fac. Am scris ideea piesei, toamna, pe o vreme ploioasă în timp ce eram în metrou. Chiar dacă vorbește despre mare, eu nu o văd doar o piesă estivală, și chiar dacă îi este dedicată oricarui om care se regăsește în mesajul ei, eu am scris-o cu gândul la constănțeni”, a spus Dorian.

Imaginile care însoțesc melodia sunt filmate chiar de Dorian alături de prietenii săi în studiourile HaHaHa Production și în drumul său spre mare.

„În momentul în care melodia a fost gata, eram pe picior de plecare spre Constanța. Am luat o camera cu noi și am filmat tot drumul, de la studio până la mare. Acestea sunt niște imagini care pentru mine descriu cel mai bine starea acestei piese”, a adugat artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here