VIDEO Mişcările Xoniei au declanşat un fenomen! „Banana dance“ se învaţă în faţa calculatorului

Prima colaborare a Xoniei cu superstarul columbian J Balvin i-a purtat noroc artistei, “I Want Cha” aducându-i blondei recunoaşterea internaţională. Noul single se ascultă în Turcia, Grecia, Columbia, Spania şi Franţa, iar cântăreaţa a pus pe jar internetul cu mişcările senzuale din videoclip.

Xonia - Banana DanceCoregrafia pregătită pentru “I Want Cha” poartă denumirea de Banana Dance şi este inspirată din mişcările sexy de dancehall. Xonia lansează un tutorial de 3 minute prin care poţi învăţa din faţa calculatorului Banana Dance, coregrafia cu care poţi fi şi tu un superstar în club.

“Banana Dance este o coregrafie simplă pe care o poate învaţă oricine. Îmi place să mă distrez şi îmi place ca oamenii să se distreze pe muzica mea! Senzualitatea este noul sexy”, a declarat Xonia.

“I Want Cha” are aproape 3 milioane de vizualizări pe internet şi este cu siguranţă unul dintre hiturile acestei veri. Xonia se află la prima colaborare cu un artist internaţional şi urmează un noul single în colaborare cu un cântăreţ de top. Blonda a realizat recent o altă colaborare cu Ţuţu, câştigătorul de la Românii au Talent.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here