Ecaterine a lansat videoclipul melodiei „Mă mint“

Ecaterine lansează prima piesă din anul 2018, însoţită de un videoclip minimalist: „Mă mint”. O coproducţie Cat Music şi Young Spirit Records, piesa este compusă de către artistă împreună cu Dumitru Bodarev şi produsă în studioul Young Spirit Records, iar videoclipul este produs de către Anghel Brothers Studio. „Mă mint” este prima piesă pe care artista o scrie integral.

Ecaterine - Ma mint

„Dimitri a luat chitara, m-a ghidat, m-am aşezat în faţa microfonului, mi-am pus căştile pe urechi şi linia s-a imprimat. Voiam un text care să pară simplu la prima vedere, dar, în esenţă, complex, să spună mult, dar în puţine cuvinte”, declară Ecaterine.

„Ne iluzionăm, ne îndrăgostim, ne hrănim cu sentimente sintetice, ne dăruim sufletul, uneori conştienţi de faptul că vom suferi. Toţi, măcar o dată în viaţă, ne-am minţit pe noi sau pe mama sau pe cei apropiaţi că ne e bine… De aceeea recomand, gustaţi-vă cuvintele, înainte de a le spune persoanei dragi”, continuă Ecaterine

Până în prezent, artista a lansat single-uri precum „Phoenix”, „Flăcări de rai”, „Chiky Lala”, „Zi cu Soare”, şi a colaborat cu DJ Sava şi Dimitri. Ecaterine face parte şi din proiectul „Human” cu care a lansat deja „Aripi de sticlă”, „Inimi sincronizate” şi „You”. În vară, artista împreună cu Dimitri a lansat piesa „LaLaLa”.

Citeste si despre:

2Normal și Dr. Mako au lansat o nebunie de piesă ”Beam, Beam”
Radhu, revenire spectaculoasă cu videoclipul piesei ”Latina”
LavBbe, BiBi, Marius Elisei și Azaleea au făcut echipă cu hitmaker-ul Costi pentru o colaborare fresh
Noaptea Pe La 3 - o colabare Satoshi și Carla's Dreams

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here