El Radu a lansat videoclipul piesei „Lunatica mea“

Încă un solist din Moldova trece graniţa şi lansează în România o piesă de excepție şi un videoclip pe măsură. De această dată este vorba despre El Radu, un tânăr talentat care a colaborat cu casa de discuri Voices Media şi Ioana Gomoi, cea care a regizat videoclipul.

el radu videoclip lunatica mea

Filmările au fost realizate în vară, iar în rolurile principale apar actriţa şi omul de televizune Camelia Căpitanu, dar şi solistul Andrei Neagu, alături de trupa sa de instrumentişti.

„Am filmat acest videoclip în miez de vară, când mi-am pus mari speranțe într-o echipă cu experiență, din România, care iși cunoaște bine meseria. Regizorul Ioana Gomoi mi-a prezentat o idee de scenariu și am spus din start da, deoarece îmi plăcuse, căci era simplă, fără complicații filosofice. Iar telespectatorul trebuie să prindă încă din start ideea scenariului. Acum că am devenit parte a familiei Voices Media, sunt sigur că după acest clip și promovarea lui în România cât și Republica Moldova, vor urma alte proiecte audio și video, următoarea realizare putând fi un featuring cu cineva cunoscut din România. Pentru noul videoclip am filmat peste 12 ore în diferite zone ale Bucureştiului. A fost foarte obositor, însă a meritat, iar acum mă pot mândri cu această realizare. Mulţumiri speciale pentru Camelia Căpitanu, o figură cunoscută in televiziunea din România, cea care a jucat rolul principal feminin din clip”, a spus El Radu

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here