VIDEO „Burnt“, filmul în care Bradley Cooper renunţă la droguri pentru a redeveni cel mai bun bucătar chef din lume

Bradley Cooper revine pe marile ecrane cu rolul din „Burnt“ („Super Chef“), unde este bucătarul chef Adam Jones, un bărbat care a avut lumea la picioare, dar, din cauza drogurilor şi a comportamentului violent, a pierdut totul şi a ajuns de nerecunoscut.

bradley cooper burnt super chef

Având deja două stele Michelin, Adam părăseşte Parisul şi lasă în urmă viaţa zbuciumată, iar după doi ani petrecuţi în SUA, timp în care reuşeşte să renunţe la droguri, se întoarce în Europa, la Londra. Acolo, el începe o nouă viaţă şi, pentru a-ţi împlini marele vis, acela de a obţine a treia stea Michelin, are nevoie de tot ce e mai bun de partea lui, inclusiv de frumoasa Helene (Sienna Miller).

Pe tot parcusul filmului, Adam Jones este urmărit de greşelile trecutului, fiind căutat de unul dintre cei mai de temut dealeri de droguri din Paris, pentru o datorie mai veche. Mai mult decât atât, tocmai atunci când avea impresia că a ajuns din nou pe culmile succesului, el este sabotat în bucătărie chiar de către un prieten vechi.

„Burnt“ („Super Chef“) este regizat de John Wells, iar scenariul este scris de Steven Knight, filmul fiind o poveste remarcabilă, amuzantă şi emoţională despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni şi importanţa de a primi o a doua şansă în viaţă. Pentru ca scenariul să fie cât mai credibil, Steven Knight a apelat la ajutorul chef-ului britanic Marcus Wareing, posesor al două stele Michelin şi prezentator al celebrului show „Master Chef“ de la BBC.

„Am citit scenariul şi mi-a plăcut mult. Întotdeauna sunt atras de o scriitură bună şi am fost cucerit de personajul lui Adam Jones. Este un bărbat care a avut parte de mult succes în trecut, urmat apoi de un eşec răsunător. El dispare, apoi reapare, hotărât să recâştige acel succes. Şi descoperă că poate face acest lucru doar cu ajutorul altor oameni, realitate pentru care narcisismul şi ego-ul lui nu sunt pregătite. Steve Knight a scris o poveste minunată despre un bărbat care e forţat să se maturizeze şi să înveţe de ce are nevoie pentru a reuşi în viaţă, nu doar în profesia lui“, a spus Bradley Cooper despre rolul său.

Din distribuția filmului mai fac parte: Omar Sy (Michel), Daniel Bruhl (Tony), Riccardo Scamarcio (Max), Matthew Rhys (Reece), Emma Thompson (Dr. Rosshilde), Uma Thurman (Simone) şi Lily James (Sara).

Nouă ne-a plăcut „Burnt“ („Super Chef“) şi, deşi la prima vedere pare a fi un film cu şi despre bucătari şi restaurante, povestea ne arată mai mult că în viaţă poţi avea succes doar dacă eşti calculat şi dacă ai alături persoanele potrivite şi care ţin cu adevărat la tine.

Filmul „Burnt“ („Super Chef“) este distribuit de Forum Film România şi are premiera pe 23 octombrie 2015.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here