Elena Gheorghe a lansat videoclipul piesei „Până dimineaţa“

Aşa cum le-a promis fanilor ei, Elena Gheorghe a lansat joi, 19 septembrie, la Media Music Awards, videoclipul piesei „Până dimineaţa“, cântată alături de JJ.

elena gheorghe pana dimineata

În noul clip, Elena Gheorghe joacă rolul de proaspăt absolventă de liceu, perioadă despre care a vorbit recent și la Kiss FM. „Eu cred că o prietenie curată se leagă în liceu. Atunci trăiești cele mai faine sentimente, cel puțin mie așa mi s-a întâmplat. Eu am rămas foarte bună prietenă cu cei din liceu“, a spus artista la radio.

Filmările videoclipului au durat două zile, iar echipa de creație si de imagine a Elenei a reconstruit în cele mai mici detalii ultima petrecere împreună a unei găști care ajunge la final de drum, în fața unor noi începuturi pline de oportunități și speranțe. Pentru creația și imaginea clipului, Elena a lucrat cu aceeași echipă ca și la piesa „Ecou“.

„Videoclipul acestei piese a fost o bucurie enormă, un experiment care m-a solicitat foarte mult, pentru că am lucrat cu direcții dramatice, actoricești și am experimentat stări, amintiri și emoții care m-au aruncat în timp, în anii de școală și în poveștile atât de frumoase ale acelei perioade“, a spus Elena Gheorghe.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here