joi, octombrie 24, 2024
AcasăȘTIRICristi Minculescu, despre Iris: „Poate exista o reuniune“

Cristi Minculescu, despre Iris: „Poate exista o reuniune“

Cristi Minculescu a fost invitatul lui Lucian Boariu la matinalul Rock FM (Rock in the Morning) de vineri, acolo unde artistul a vorbit despre noul proiect în care este implicat.

Cristi Minculescu

Fostul solist de la Iris a spus că face parte dintr-un super-grup înființat la inițiativa lui Paul Nanca, de la Fundația Phoenix. Din acest grup fac parte Cristi Minculescu – voce, Nuțu Olteanu – chitară și voce (co-fondator Iris, stabilit în Suedia), plus alți doi muzicieni profesioniști suedezi, Ken Sundberg – bass și Anders Diephuis – tobe.

La un an de la plecarea sa din trupa Iris, Cristi Minculescu a fost întrebat de Lucian Boariu ce șanse ar avea o reuniune Iris și în ce condiții s-ar putea produce această reunire. „Să dea Dumnezeu ca ei să ajungă la aniversare, la 40 de ani, și atunci e o datorie morală să mă duc. Totuși, eu am făcut cu ei niște lucruri minunate, am avut 120.000 de oameni în cinci spectacole aniversare și astea nu se uită. Poate exista o reuniune, dar numai în cadrul unui spectacol de magnitudine foarte mare, care să însemne ceva emoțional, mai ales pentru public“, a răspuns Cristi Minculescu.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.