Cristi Minculescu, despre Iris: „Poate exista o reuniune“

Cristi Minculescu a fost invitatul lui Lucian Boariu la matinalul Rock FM (Rock in the Morning) de vineri, acolo unde artistul a vorbit despre noul proiect în care este implicat.

Cristi Minculescu

Fostul solist de la Iris a spus că face parte dintr-un super-grup înființat la inițiativa lui Paul Nanca, de la Fundația Phoenix. Din acest grup fac parte Cristi Minculescu – voce, Nuțu Olteanu – chitară și voce (co-fondator Iris, stabilit în Suedia), plus alți doi muzicieni profesioniști suedezi, Ken Sundberg – bass și Anders Diephuis – tobe.

La un an de la plecarea sa din trupa Iris, Cristi Minculescu a fost întrebat de Lucian Boariu ce șanse ar avea o reuniune Iris și în ce condiții s-ar putea produce această reunire. „Să dea Dumnezeu ca ei să ajungă la aniversare, la 40 de ani, și atunci e o datorie morală să mă duc. Totuși, eu am făcut cu ei niște lucruri minunate, am avut 120.000 de oameni în cinci spectacole aniversare și astea nu se uită. Poate exista o reuniune, dar numai în cadrul unui spectacol de magnitudine foarte mare, care să însemne ceva emoțional, mai ales pentru public“, a răspuns Cristi Minculescu.

Citeste si despre:

Cea mai difuzată piesă la radio în vara 2023
Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here