Emil Lassaria şi Caitlyn au lansat videoclipul melodiei „El cador“

“El Calor” nu este doar noul single Emil Lassaria and Caitlyn, ci un adevărat manifest de vară, care ne face să visăm la petrecerile furibunde de pe plajă.

Emil Lassaria Caitlyn

Videoclipul a fost filmat de către echipa NGM (Regizor – Bogdan Păun, DOP – Alexandru Mureşan). Deşi imaginile ne duc cu gândul la ţinuturi încinse dintr-o ţară îndepărtată şi mângâiată de un soare portocaliu, videoclipul a fost filmat chiar în Slănic Prahova, la cariera de la Piatra Verde. Stylingul în direcţia modern-afro, împreună cu cele două dansatoare care provin chiar din Ciad, Africa, pun în evidenţă ritmurile puternice care vin în valuri fierbinţi şi încing imaginaţia, asemeni unui miraj “faţă morgana” într-o zi încinsă de vară.

La finalul videoclipului putem vedea chiar un dans tribal autentic, care i-a adus protagonistei Stephanie amintiri din ţara natală, detaliu pe care îl putem citi cu uşurinţă în zâmbetul viu pe care îl afişează.

Emil Lassaria a avut parte de peripeţii, având pentru prima dată o întâlnire de gradul zero cu un cal. DJul a avut la dispoziţie 4 ore să înveţe trapul, şi nu ne referim la stilul muzical. Deşi la antrenamente totul a mers perfect iar iapa puternică părea subjugată de Emil, la filmări lucrurile s-au dasfasurat puţin diferit.

Filmările s-au realizat cu o dronă, ceea ce a deranjat foarte tare animalul ne obişnuit cu tehnologia şi l-a făcut să o ia la fugă pe câmpie. Emil a rezistat eroic iar echipa de echitaţie a făcut tot posibilul să stăpânească iapa speriată.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here