EXCLUSIV Amalia: „Mă împart între a fi mămică, a fi iubită și a fi artistă“

În luna aprilie, după o pauză destul de lungă, Amalia revenea în industria muzicală cu piesa „Prizonieri“, interpretată alături de Eli.

amalia stefania interviu (1)

Acum, cântăreața, care se ocupă de rubrica „Te iubesc, mami“, din cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani“, ne-a acordat un interviu în cadrul căruia ne-a vorbit despre viața ei de artist.

traiestemuzica.ro: Ai lansat, la mijlocul lunii aprilie, videoclipul melodiei „Prizonieri“. Care este povestea din spatele piesei?

Amalia: Piesa este compusă în studiourile Chili Music Pro. Am colaborat cu băieții de la studio foarte bine. Melodie are un mesaj de învingător, puțin răzbunător, poate.

Cum ai ajuns să colaborezi cu Eli?

Colaborarea cu Eli a venit din partea casei de discuri Cat Music. Ei mi-au propus un featuring cu el și l-am acceptat imediat, având în vedere că vocea lui se potrivește mănușă pe piesă.

Cu cine ai lucrat pentru realizarea clipului și cum a fost la filmări?

Am lucrat cu Dan Petcan, pe partea de regie, Andra Moga pentru styling, Traviata Păduraru la make-up și Alex Claudiu Sarghe la păr. Am fost și sunt foarte mulțumită de videoclip. La filmări, atmosfera a fost relaxată și creativă.

amalia stefania interviu (2)

Nu mai cântasei de mult, iar acum ai lansat prima ta piesă solo. De ce ai ales o carieră solo?

Am făcut o mică pauză muzicală în perioada sarcinii. Însă cariera solo am început-o după despărțirea de fetele de la Blaxy Girls.

La sfârșitul anului trecut ai devenit și mămică. S-a schimbat mult viața ta de când ai un copil?

Da, s-a schimbat viața mea. Este într-o continuă schimbare. Mereu se întâmplă lucruri și trebuie să mă împart între a fi mămică, a fi iubită și a fi artistă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here