Feli a lansat videoclipul melodiei „Raţele şi Vânătorii”

La scurt timp după ce a anunţat că va fi mamă, Feli lansează “Raţele şi Vânătorii”, piesa copiilor de ieri, adulţilor de azi. Jocul copiilor de altădată este transpus de Feli într-o poveste despre iubire.

Feli - Ratele si vanatorii“”Raţele şi Vânătorii” este una dintre piesele mele preferate de pe primul meu album, “Eu sunt Feli”. Atunci când am scris această melodie, am simţit nevoia să descriu iubirea printr-un joc”, povesteşte Feli.

Videoclipul piesei este centrat pe Feli, în trei ipostaze diferite: tocilară, războinică şi fashionista. Regizat de Ionuţ Trandafir, alături de care artista a colaborat şi pentru “Timpul” (cel mai difuzat videoclip în 2017), clipul surprinde o Feli cameleonică: studiază la microscop, se machiază sau trage cu armă. Fiecare dintre cele trei Feli este evidenţiată şi cu peruci diferite, de la roz, la blond şi negru. “Îmi doream foarte tare să mă joc. Cel mai mult mi-a plăcut rolul de tocilară, mi-a dat voie să fiu cât de copil am vrut; să mă strâmb, să mă alint…eu sunt copilul veşnic”, adaugă râzând Feli.

Piesa “Raţele şi Vânătorii” face parte din albumul “Eu sunt Feli”, lansat anul trecut pe scena teatrului Metropolis, în cadrul unui eveniment impresionant şi foarte emoţionant. Versurile sunt scrise de Feli, iar muzica este compusă de către artistă împreună cu Florin Boka şi Şerban Cazan.

Primul album al artistei care este disponibil pentru download pe Itunes conţine piese noi, dar şi piese cunoscute deja publicului, printre care “Bună de iubit”, “ACASĂ”, “Creioane colorate”, “Timpul” sau “Va urma”.

Feli a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: “Cine te crezi?”, piesă care i-a adus în 2015 şi prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. În 2016, artista a fost nominalizată pentru a două oară la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul “Creioane colorate”. Vocea sa a fost remarcată chiar şi de Charles Aznavour, după ce aceasta a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese “La Boheme”. “Timpul”, scris de Feli împreună cu Vlad Popescu şi Şerban Cazan în studiourile Hahaha Production, a fost jumătate de an în Top 10 pe radiourile din România.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here