Andra a lansat, alături de Pachanga, videoclipul piesei „Sudamericana“

Andra, cea mai iubită artistă din România, lansează, alături de Jay del Alma și MC Sesman, adică trupa Pachanga, un single în limba spaniolă: „Sudamericana“.

andra pachanga sudamericana

„Sudamericana“ a fost compusă de Mihai Constantin și membrii trupei Pachanga, în studiourile Andra Records, iar Andra a fost cucerită instant de ritm și versuri. Alex Ceaușu a regizat videoclipul pentru care s-a filmat 24 de ore fără oprire.

„De la prima ascultare am avut acel sentiment că «Sudamericana» este o melodie care va merge la sufletele oamenilor, că va ridica pe oricine de pe scaun, are un farmec aparte, mai ales dacă ai sânge latin. Mi-am dorit mult ca Jay și Sesman să cânte pe piesă cu mine, să își pună amprenta pe ea, inconfundabilul stil reggaetton“, a spus Andra.

„O cunoaștem pe Andra, ne place muzica si vocea ei incredibilă, credem că are o atitudine perfectă pentru stilurile latino, reggaeton, se vede că are sangre latino! Ne bucurăm să facem parte din acest proiect și sperăm ca «Sudamericana» să depășească succesul single-ului «Loco»“, au declarat Jay del Alma și MC Sesman.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here