What’s Up, luat la întrebări de către fani despre relaţia sa

Anul acesta, What’s Up a decis să se reinventeze şi să cânte despre momentele personale din viaţa sa. “Taxi”,”Ora 2″, “Iartă-mă, mamă” şi “Doare” sunt doar câteva dintre piesele pe care artistul le-a lansat de-a lungul timpului şi au reprezentat o parte din stările pe care artistul le-a avut într-un anumit moment al vieţii.

What's Up

Odată cu lansarea celei mai noi piese, What’s Up a primit o serie de întrebări pe reţelele sociale şi mesaje din partea fanilor curioşi, despre cum merge relaţia sa. Artistul nu a ezitat să răspundă: “Piesa “Cu tine pe mine” nu este despre mine, nu este o piesă personală, este despre cei care o gândesc şi nu au curajul să o spună. Poate cel mai îndrăzneţ mesaj scris de mine de până acum”.

În urmă cu două săptămâni, Whatzy a lansat “Cu tine pe mine”, un single cu un vibe super dansant, care a ridicat multe semne de întrebare. În clip, artistul joacă rolul tipului îndrăgostit, care o vede pe EA îmbrăcată tradiţional african, înconjurată de dansatori şi cântăreţi exotici din Kongo şi Nigeria.

Vara aceasta, artistul poate fi văzut în cadrul “El Carrusel”, cel mai mare festival de muzică latino din România, alături de artişti precum Maluma, Luis Fonsi, Juan Magan, Mandinga şi mulţi alţii. Până în prezent, What’s Up, unul dintre cei mai iubiţi artişti din România, a colaborat cu nume precum Andra, Alina Eremia, Shift, Marius Moga şi alţii. Anul acesta, de ziua lui, artistul a lansat “Ora 2”, urmată de “Hana”, iar de ziua femeii, a făcut cadou publicului piesa “Iartă-mă, mamă”. Mai mult decât atât, What’s Up pregăteşte câteva super feat-uri cu unii dintre cei mai iubiţi artist la ora actuală, dar şi proiecte noi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here