Fetele de la D3ja Vu au lansat prima melodie din carieră, „Rendez-vous“

Un nou proiect plin de energie a apărut pe piaţa muzicală din România. Este vorba despre formaţia D3ja Vu, care lansează acum primul single, „Rendez-vous“.

D3ja Vu melodia Rendez-vous

Trupa D3ja Vu este formată din trei fete, ele fiind susţinute de F.Charm, care este şi compozitorul melodiei „Rendez-vous“.

„Totul a început cu mult timp în urmă, atunci când fiecare dintre noi, participând la diferite evenimente, ne-am dat seama că, împreună, putem forma o adevărată echipă. Muzica ne-a unit, şi nu numai că suntem colege de trupă, dar şi prietene foarte apropiate“, au spus fetele de la D3ja Vu.

Loading...

5 COMENTARII

 1. este trupa honey care si-a schimbat numele in mash up apoi in d3ja vu.
  deci nu este primul single din cariera.
  mult succes si felicitari !

  • Ella, potrivit comunicatului de presă trimis de casa de discuri de care aparţin fetele, „D3ja Vu este un proiect nou, plin de energie şi cu multă putere de muncă“.

   Mai mult, pe pagina oficială de Facebook a formaţiei, https://www.facebook.com/d3javuofficial , scrie clar: „Vă prezentăm primul nostru single, ‘Rendez-vous’“.

   În concluzie, aceasta este prima melodie a formaţiei în formula actuală.

   • pt cei care nu stiu, trupa asta a activat 3 ani sub titulatura de honey cu aceeasi formula [ este pe youtube] apoi s-a numit mash-up si tot in aceeasi formula sunt acum.
    cate incercari va mai face trupa in aceasta formula pana va reusi ?

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here