Fuego dezvăluie ce părere are mama sa despre Irina Loghin

Fuego şi Horia Vîrlan sunt invitaţii care vor ţine piept armatei de „drăcuşori” şi „îngeraşi” în războiul culturii generale de la „Te pui cu blondele?”.

Te pui cu blondele- Fuego, Horia Virlan

Hotărâte nevoie mare să pună mâna pe bani, blondele sunt determinate să-i pună în dificultate pe invitaţi cu întrebările şi provocările inedite, doar doar, cei aflaţi în platou îşi vor pierde concentrarea în confruntarea testelor de cultură generală. Astfel, una dintre „victime” a fost Fuego, provocat fiind să dezvăluie dacă mama sa este deranjată de faptul că el apare în nenumărate ipostaze la televizor, declarând că Irina Loghin este mama sa.

„Mama mea este onorată atunci când spun că Irina Loghin este maica mea adoptivă. Nu se supără pentru că sunt foarte bune prietene. Eu sunt copilul cu două mame”, povesteşte Fuego.

Faptul că cei doi artişti comunică atât de bine şi pe plan profesional a făcut ca Fuego să lege o relaţie de prietenie cu Irina Loghin, artista apărând în videoclipul „Împodobeşte, mamă, bradul!” jucând rolul mamei. Astfel, Fuego a dezvăluit faptul că sărbătorile de Paşte şi de Crăciun şi le petrece alături de familia sa, dar şi de familia Irinei Loghin.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here