sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIFlorian Rus a lansat videoclipul melodiei de debut, intitulată „Cât încă ne...

Florian Rus a lansat videoclipul melodiei de debut, intitulată „Cât încă ne iubim“

Florian Rus debutează cu emoţionanta piesă „Cât încă ne iubim”, o piesă prin care artistul îşi propune să vorbească despre lupta interioară care se dă după orice despărţire când o parte din tine pleacă şi altă parte din tine vrea să rămână.

Florian Rus

“Prin astfel de momente au trecut mulţi, şi cred că îşi vor regăsi trăirile materializate în aceste versuri”, a spus artistul.

Tânărul interpret şi compozitor al studioului DeMoga declară că emoţiile ce îl cuprind când este vorba de propriile piese sunt deosebite: „E un sentiment de satisfacţie indescriptibil să auzi varianta finală a unei piese la care ai lucrat mult timp. Fiind vorba aici de piesa mea şi nu de piesa unui alt artist pentu care am compus satisfacţia este dublă dar pe lângă asta primul gând pe care-l ai este să speri să atingi sufletele a cât mai multor oameni”.

 

În timpul filmărilor, Florian a avut parte de câteva momente interesante când teama sa de înălţime s-a întâlnit cu mai multe cadre filmate pe acoperişul unui bloc de 10 etaje din Cluj-Napoca, dar şi-a învins frica cu brio. „E primul meu videoclip aşa că recunosc că n-am avut unde să fug să m-ascund de emoţii, ca să vorbesc în spiritul piesei. Am avut noroc însă de-o echipă profesionistă şi dedicată. Tranda şi echipa lui au fost minunaţi şi îmi place foarte mult rezultatul final”.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.