Formația 3 Sud Est a lansat un lyric video pentru melodia „Emoții“

După mai mulți ani de pauză, cei trei băieți de la 3 Sud Est revin în industria muzicală și lansează melodia „Emoții“, piesă ce vine însoțită și de un lyric video.

Cover single 3 Sud Est - Emotii

Melodia “Emoții” a fost lansată simultan la posturile de radio Kiss FM, Radio 21, Pro FM, Radio ZU, Radio România Actualități, Europa FM și Național FM. Versurile piesei au fost scrise de Laurențiu Duță și Viorel Șipoș, în timp ce de compoziția muzicală s-a ocupat Laurențiu Duță.

„E o poveste de dragoste sau o declarație de iubire pentru toți oamenii care ne-au susținut și ne-au inspirat. E un «mulțumesc» din partea 3 Sud Est pentru iubirile din viața personală și pentru gașca mare de fani care ne admiră“, a spus Laurențiu Duță.

Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș vor filma un videoclip pentru piesa “Emoții” pe 5 martie și pregătesc multe surprize pe care le vor dezvălui la momentul oportun.

„A fost o experiență foarte tare, ne-am bucurat că vom fi din nou împreună în studio și că avem un alt proiect muzical, ca echipă. Gașca a revenit, suntem aici pentru voi, cu tot sufletul și cu multe emoții“, a încheiat Viorel Șipoș.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here