sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIFormaţia The dAdA a lansat o nouă melodie, „Fii român în ţara...

Formaţia The dAdA a lansat o nouă melodie, „Fii român în ţara ta“

„Fii român în ţara ta” este chiar titlul manifestului pe care băieţii de la The dAdA îl lansează, această melodie fiind descrierea perfectă a situaţiei sociale din ţara noastră, unde nimeni nu mai consideră că se poate reuşi.

the data melodia fii roman in tara ta

„Nu este niciun secret că foarte mulţi români consideră că plecatul peste graniţe este cheia succesului în acest moment. Noi suntem însă de părere că nu trebuie să ne pierdem speranţa şi nu trebuie să ne abandonăm ţara, doar pentru că este mai greu. În acest fel nu vom reuşi niciodată să ne ridicăm deasupra condiţiei actuale. ‘Fii român în ţara ta’ este un îndemn, un manifest şi un apel la români, de a rămâne aici şi de a lupta pentru ceea ce îşi doresc“, au spus, la unison, Septimiu, Mihai, Theo si Bob.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.